Monipuoliset metallityöt, asennukset ja koneistukset

Oulun seudulla

Tehokasta teollisuuden koneistamista ja kestävää kunnossapitoa Oulussa

Oululainen At Works Oy on erikoistunut koneistuksiin, teräs- ja muovirakenteiden käsittelyyn sekä teollisuuden kunnossapitoon.

Olemme valintasi silloin, kun tarvitset käyttöösi ammattitaitoa pitkällä kokemuksella, oivaltavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja ja lisää käyttöikää ja kestävää korjausta teollisuuden koneille.

At Works Oy palvelee yritysasiakkaita ja teollisuutta Oulussa ja lähiseuduilla Pohjois-Pohjanmaalla.

Luotettavasti lähellä

Tavoitteenamme on taivuttaa terästä laadukkaasti ja koneistaa materiaaleja ketterästi teollisuusalan yritysten monipuolisiin tarpeisiin, joihin vastaamme ensiluokkaisella työnjäljellä ja ystävällisellä asenteellamme.

At Works Oy palvelee Oulussa ja muualla Oulun seudulla yritysasiakkaita. Liki kuudensadan neliömetrin kokoinen toimitilamme sijaitsee Oulussa Ruskon teollisuusalueella osoitteessa Sälpäkuja 5.

At Works Oy on Luotettava Kumppani, joka huolehtii tilaajavastuulain alaisista velvoitteistaan turvallisuudesta ja työotteesta tinkimättä.

Monipuoliset metallityöt ja koneistukset Oulun seudulla

At Works Oy:n palvelukokonaisuuteen kuuluvat laaja-alaiset teollisuuden asennus- ja korjaustyöt, muovin ja teräksen koneistaminen, korjaushitsaukset ja kestävät pintakäsittelyt.

Ota yhteyttä »

Rautaista laatua rouhealla koneistolla

At Works Oy:n korkeatasoisen työnjäljen takana on pitkä kokemus koneistusalalta ja metallin työstämisestä, ja sen vuoksi luotamme vain laadukkaisiin, käyttöä ja voimaa kestäviä koneita ja työkaluja. Arvostamme turvallisuutta, josta emme tingi.

Yritys! Kerro meille kohteestasi ja tavoitteistasi, niin me kerromme työvälineistämme ja palveluistamme sekä teemme tarjouksen, jossa ei ole piilokuluja.

Kanssamme ensiluokkaiseen lopputulokseen koneistuksessa, korjaushitsauksessa ja pintakäsittelyssä vievät

Manuaalijyrsinkoneet 3 kpl
Manuaalisorvit 3 kpl
Pylväsporakone 2 kpl 
Työkaluhiomakone
Kiillotuskone
Kanttikone 1.5x2000
Levyleikkuri 2.5x2000
Vannesaha
Hydraulipurisin 50 t
Nytkysaha

Hitsauskoneet
Mig/Mag
TIG AC/DC (alumiini, RST, HST)
Puikko
Pistehitsauskone

Nostokalusto
Trukki 7 t

Kuljetuskalusto
KA MB Ateco 6 m avolavalla ja perälautanostimella
MB Sprinter

Eivätkö edellä mainitut koneet ja kalusto kertonut tarpeeksi? Ei hätää! Ota meihin yhteyttä, niin me kerromme lisää. At Works Oy palvelee yritysasiakkaita Oulussa kaikissa koneistus-, metalli- ja teollisuuden kunnossapitotöissä.

Ota yhteyttä »

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin teemme tarjouksen, jonka saumat kestävät.

Ota yhteyttä »