Monipuoliset teollisuuden asennustyöt ja korjauspalvelut Oulussa

At Works Oy suorittaa teollisuusalan tarpeisiin laadukkaat ja tehokkaat asennus- ja korjaustyöt koneille ja rakenteille Oulussa ja lähiseuduilla Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Olemme erikoistuneet koneiden ja laitteiden korjaamiseen sekä huoltoihin, ja usein asiakas haluaa myös parantaa laitteistonsa ominaisuuuksia. Palvelemme sinua kattavasti kaikissa kunnossapitotöissä, joita olemme tehneet niin suurille kuin pienille yrityksille vuosien ajan.

Kestävät korjaukset kasvattavat käyttöikää

Asennus- ja korjauspalvelumme lähtökohta on aina ammattitaitoisesti tehty työ, jonka pohjalla on huolellisesti tehty selvitys korjaustarpeista ja asennuksen tavoitteista sekä yhdessä sovitun suunnitelman noudattaminen.

Me At Works Oy:ssä otamme vastuun työn hoitamisesta alusta loppuun, sillä haluamme vaalia asiakasyrityksemme mahdollisimman tehokasta toimintaa. Työllämme lisäämme koneiden käyttöikää ja tuemme siten myös ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Ammattilaisen tekemä laakerointi lisää tehokkuutta

At Works Oy on vuosien ajan tehnyt menestyksekkäästi laakerointeja Oulussa teollisuusalan yrityksille ja toimijoille. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä Oulun lisäksi sen lähiseuduilla Pohjois-Pohjanmaalla.

Kun laakerin asentajaksi valitsee ammattilaisen, lisää sillä koneen käyttöikää ja kasvattaa samalla myös taloudellista hyötyä laitteen uusimistarpeen tiheyden vähentyessä. Alansa ammattilaisena At Works Oy valitsee aina koneeseen sopivan laakerin ja ottaa huomioon myös sekä kitkan että kulumisen ja kuormituksen voimakkuuden ja mahdollisuuden.

Ota yhteyttä

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin teemme tarjouksen, jonka saumat kestävät.

Ota yhteyttä »